Liity

Tällä lomakkeella voit kertoa halukkuudestasi liittyä seuramme jäseneksi. Kun tietosi ovat tulleet perille ja olemme ehtineet käsittelemään ne, saat paluupostissa maksutositteen, jonka maksamalla jäsenyytesi astuu voimaan. Kaikki tiedot joita pyydämme ovat erittäin tarpeellisia, eli käsitteleminen hidastuu jos jätät vastaamatta joihinkin kohtiin. SOTUa tarvitaan SRL:än jäsenrekisteriin (myös SRL:ään kuulumattomat jäsenet pidetään luetteloinnin helpottamiseksi samassa rekisterissä) ja SRL:än tarjoaman vakuutuksen takia. SOTUn voi myös lähettää tekstiviestillä tai soittaa Saralle 045 257 9577.

Liittyessäsi hyväksyt, että KlaRa tallentaa nimesi ja sähköpostiosoitteesi jäsenpostituslistalle. Voit poistaa tietosi postituslistalta ilmoittamalla siitä KlaRalle. Lue lisää jäsentietojen tietosuojasta.

HUOMIOITHAN että lomake on kaksivaiheinen. Ensimmäisen "lähetä" painamisen jälkeen sivusto pyytää sinua vielä vahvistamaan, että tiedot ovat oikein ja painamaan uudestaan "lähetä"

    

*
*
*
*
*
*
*

SRLlän mukaan ratsastaja on juniori sen kalenterivuoden loppuun kun hän täyttää 18 vuotta.

Perhejäsen olet jos samaan talouteen (samalle jääkaapille) kuuluu jo SRLlän täysjäsen. Tulette saamaan vain yhden Hippos-lehden, muuten kummallekin kuuluvat kaikki SRLlän etuudet.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.